30 Day Blog Challenge NL - Minke TerpstraMinke Terpstra

30 Day Blog Challenge NL

27/07/2016

imageHet is zeker wel een uitdaging, 30 dagen iets posten. Helemaal omdat ik gewoon een luie blogger ben. Of nou, lui: ik heb genoeg ideeën en begin vaak aan een stuk, maar post deze dan niet omdat ik eindeloos blijf polijsten. Daarom doe ik mee met de 30 Day Blog Challenge NL van Hare Maristeit  : 30 dagen lang elke dag een vraag beantwoorden op mijn blog, ik hoop dat ik daarmee de routine er wat in krijg en mijn gemieren*^&^k over foto’s, spelling en lege regels los kan laten 😉 Dus bij deze:

Dag 1 “Naam van mijn blog”

Mijn blog heet Minkepins, en die naam is makkelijk uit te leggen: ik pin mezelf suf. Met bijna 30.000 pins op 79 borden kan ik hele dagen vullen met digitaal hoarden en heb ik voor elke verjaardag, leeg fotolijstje of inspiratieloze “bleeh-wat-moeten-we-vanavond-nou-eens-eten” wel een pin.

minkepins

Het is begonnen toen Maris (toen nog girlboss-CEO van een webshop) jaren geleden een oproep deed voor iemand die leuke, passende  pins kon vinden. Ik zat natuurlijk gelijk met mijn vingertje omhoog “Ik! Ik! Kies mij!” Mijn pinverslaving was toen nog lang zo hysterisch niet als nu.

kies mijNa fanatiek gepind te hebben kreeg ik een eigen gastblog op Hare Maristeit: “Minke’s Monday” Dat vond ik zo leuk dat ik ‘voor mezelf’ ben begonnen, na een jaar mijn hele content ben kwijtgeraakt door een slecht communicerend hostingbedrijf en nu dus weer overnieuw begonnen ben op Minkepins.nl. Een blog waarop ik naast de leukste Pinterest-vondsten ook persoonlijke dingen, reisverslagen en recepten deel (als ik ein-de-lijk klaar ben met mieren@€ken) En dat is het verhaal achter Minkepins! ❤ Minke

PS: deze kekke emoji’s heb ik gemaakt met “Bitmoji

minkepins kiss

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat (voor meer van zulke awesome foto’s 😉

Geplaatst in: Tags
Tags: , , , ,

1 reactie op “30 Day Blog Challenge NL”


    27/07/2016

    Oeh…. Dat hostingbedrijf!!!! Er springt gewoon wéér een adertje in mijn oog als ik daaraan denk. M*th*rf*ck*rs!!!
    Ik vind Minkepins echt een leuke naam! Bekt lekker en past bij jouw pinverslaving 🙂 Vind het nog steeds supertof dat wij samen zoveel pinboards delen, je pint altijd de tofste dingen Xoxo