OMG! it's a Unicorn Milkshake ! - Minke TerpstraMinke Terpstra

OMG! it’s a Unicorn Milkshake !

16/09/2017

Ik wilde vóór mijn volgende thirtysomething verjaardag zo’n knalroze, mierzoete Unicorn Milkshake drinken. Mijn zoektocht naar de perfecte milkshake was bijna een obsessie geworden, maar op t Friese platteland zijn eenhoorns nu eenmaal vrij zeldzaam… maar thank Gawd for social media!

Op Instagram en Facebook van A Little Lovely Company zag ik ze voorbij komen, de pink milkshakes van A Little Lovely Living mét sterretjes en snoepjes. Dit zorgde voor serieuze hysterie: dat is gewoon “dichtbij” in Groningen! Ik hoefde eindelijk eens niet helemaal naar de Randstad. Geen uren staan in een trein en kon het combineren met een bezoekje aan Primark waar net een nieuwe Harry Potter lijn was uitgebracht. Hier móest ik heen.

I want candy!

Omdat niet iedereen (snap jij dat nou?!) enthousiast te krijgen is voor roze milkshakes strikte ik een vriendin en haar dochtertje onder het mom van “Leuk voor Nina!”

A Little Lovely Living

De winkel in de A-straat 16 is supermakkelijk te vinden (op steenworp afstand van de Primark) en als je binnenstapt word je gelijk vrolijk.

Ik zou zó willen wonen in A Little Lovely Living: al die blije lampjes, prachtige posters en lieve kussentjes. Het is echt een Happy Place.

Menukaart

Op de menukaart staan naast de Unicorn Milkshakes ook Unicorn Cupcakes, Unicorn Macarons en Unicorn Softijs: allemaal superzoet en supercute. Mocht je nou niet zo’n sweettooth hebben, ze hebben ook een ‘gewoon’ bakje thee of koffie hoor!

Het moment suprême

De sterretjes in de milkshakes worden aan tafel aangestoken en zorgen voor extra veel jolijt: we voelden ons alledrie gewoon een beetje jarig. Het is écht een ervaring en een feestje.

Maak trouwens alvast maar een afspraak met je tandarts: de milkshakes zijn versierd met zure matten, snoepkettingen, spekjes en andere snoepjes. Ik stuiterde niet alléén van enthousiasme de winkel door 😉

En plan dus ook maar een extra sportschoolbezoekje in (ik deed shopcardio, mijn favoriete sport) maar who cares? Het is een freakin’ Unicorn Milkshake!

 

Kortom, op naar Groningen, wat sowieso een superleuke shoppingstad is.

Je vindt A Little Lovely Living in de A-Straat (dicht bij de Primark) of de Herestraat. Een waarschuwing: je wilt er niet meer weg!

PS: een Unicorn Milkshake je ook makkelijk zelf maken! Kijk voor het recept (en 9 andere unicorn recepten) op Unicorn Recepten.

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

2 reacties op “OMG! it’s a Unicorn Milkshake !”


    18/09/2017

    Ik moet gewoon een beetje huilen door je foto’s: ik wil hier wonen 🙂 Ga maar eens een tripje naar Groningen plannen!


    Anita

    18/09/2017

    Ik wil ook !!! Looking goed zou gewoon bestellen al drink ik geen milkshakes echt heel leuk