Free Friday Printable Herfst - Minke TerpstraMinke Terpstra

Free Friday Printable Herfst

13/11/2015

Gratis printables, ik word er blij van! Helemaal nu het weer wat guurder en natter wordt is het een makkelijke manier om mijn “sfeerhoekje” (bij gebrek aan schoorsteenmantel of zoals ze het in Amerika noemen “feature wall”) wat op te leuken. Little Gold Pixel heeft een verzameling van de leukste free herfstprintables. Veel plezier er mee! ♥ Minke

free fall printable

fallprintables_pinterest-737x2000

 

 

Crazy catlady mok profiel@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

2 reacties op “Free Friday Printable Herfst”


  13/11/2015

  Leukkkkkk! Ik moet mijn printer snel laten fixen 🙂
  Heb je zelf al eens Pumpkin Spiced Latte gemaakt? Staat nog op mijn To Do list, maar ik huiver nog een beetje voor een Pinterest Fail/desillusie.

  admin

  13/11/2015

  Nee nog nooit! Ik gooi wel overal 5 spices poeder in (ook mijn koffie) Zag dat Marieke op http://gewoonmarieke.com/tag/pumpkin-spice-latte/ lekkere recepten heeft, van het weekend maar even uitproberen!