Free Printable Friday: Kerst - Minke TerpstraMinke Terpstra

Free Printable Friday: Kerst

11/12/2015

free printables kerstGratis printables zijn een makkelijke manier om je interieur een oppepper te geven. Ik verzamel ze op Free Printables, maar speciaal voor kerst heb ik het board Christmas. Hier pin ik alles wat met kerst te maken heeft: recepten, DIY’s en tips om de stressvolle kerstdagen te overleven 😉 Mijn favoriete gratis Kerstprintables deel ik graag met je.

 

 

 

 

 

 

 

Merry Christmas Printable

 Deze ‘Merry Christmas’ vind je hier

Christmas-antler-print-700x906(pp_w670_h867)

Dit gewei met bloemen vind je hier

Christmas printable car

Deze cute printable vind je hier

Christmas-Printable.-Holiday-Printable-from-Live-Laugh-Rowe_1

Luid zingen! Deze printable vind je hier

Kijk voor meer printables op mijn Pinterestboards Minke

*

Christmas Profile Picture

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

 

 

 

 

 

0 reacties op “Free Printable Friday: Kerst”