Free Printables: Kerst kado labels - Minke TerpstraMinke Terpstra

Free Printables: Kerst kado labels

23/12/2015

featured image free christmas gift tagsIk weet het, normaal doe ik Free Printable Friday, maar komende vrijdag is het al Kerst! En ik kan niet wachten: ik heb zoveel leuke gratis kado-labels gevonden op Pinterest. Om in Pinterest-termen te blijven: ik heb een gratis label roundop gedaan. De 12 leukste, mooiste en kleurrijkste labels die ik kon vinden deel ik met jullie. Niet alleen leuk voor kerstkado’s maar soms ook passend voor (zelfgemaakte) verjaardagskadootjes of lieve presentjes.

 

 

 

 

 

 

Dit zijn mijn favoriete kleurrijke labels. Koala’s! Chihuahua’s! Luuurrve.

Gratis Printables kado labels 3

 1. Skip to my Lou
 2. Petit Pippin
 3. Caroline Johansson
 4. Lia Griffith
 5. The Stork is Coming
 6. Happy Makers Blog
 7. Kelli Murray
 8. Kelli Murray

Dit zijn mijn favoriete zwart-witte (plus ‘n beetje rood) labels. Prachtig in hun simpelheid.

Gratis Printables kado labels 2

9. A Pair and a Spare DIY

10. She wears many hats

11. Gewoon Marieke

In mijn zoektocht naar labels kwam ik op het geweldige blog Orangeyoulucky. Zo leuk! Kleurrijk, DIY’s, prachtige illustraties. Ik had er gelijk een lievelingsblog bij. Omdat zij voor meerdere jaren gifttags heeft gemaakt, heb ik die van 2010 en 2015 opgenomen in mijn favorieten.

Gratis Printables kado labels 1

12. Orangeyoulucky

En nu komt het moeilijkste: welke labels kies ik voor bij mijn kadootjes? Ze zijn te leuk om weg te geven…

Ik wens je een fijne en liefdevolle kerst toe! Minke

Kerst profielfoto

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

 

 

 

 

 

1 reactie op “Free Printables: Kerst kado labels”


  25/12/2015

  Thanks voor sharing mijn printable en een hele fijne kerst! xoxo