Ik hartje Nutella - Minke TerpstraMinke Terpstra

Ik hartje Nutella

16/02/2015

Pusheen NutellaMijn blogmattie Maris van Haremaristeit is dol op Nutella en ik lepel ook zo een pot leeg.
Geïnspireerd door dit bijzondere broodbeleg hebben we flink wat pins verzameld op ons Pinterestboard Nutella : het is niet alleen broodbeleg, het is een ‘way of life’.

Wist je bijvoorbeeld dat er een Nutella-dag is? 5 Februari (zet het in je agenda) is door liefhebbers van het bruine goedje uitgeroepen tot World Nutella Day!
Al die liefhebbers hebben honderden recepten bedacht.
Je favoriete smeersel kan natuurlijk overal op én in: wat dacht je van Nutella-ijs, cocktails, brownies, of hot chocolate?

Ik heb tien van de meest bijzondere Nutella-pins voor jullie op een rijtje gezet: enjoy!
Dat doet Pusheen ook 🙂

Maak bijvoorbeeld deze heerlijke koffie Nutella Macarons van Design Bake Run

coffeenutellamacarons_04

Drink er een heerlijke aardbeien-Nutella milkshake bij, recept van Two Peas and their Pod

strawberry-nutella-milkshake3

Liever iets warms? Maak warme choco door anderhalve lepel Nutella door hete melk te roeren. Op Shockingly Delicious (wat een passende naam voor een website!) lees je hoe.

nutella hot chocolate

Superveel zin in chocoladecake maar geen zin in veel gedoe? Maak mugcake in de magnetron en eet het rechtstreeks uit de mok. Op Spend with Pennies lees je precies hoe je dit cakeje maakt.

nutella mug cake

Nutella is zo veelzijdig, je kan er zelfs cocktails mee maken. Wat dacht je van deze Nutella Mudslide Cocktail met onder andere Baileys van Budgetsavvydiva?

Nutella Mudslide Cocktail

Op Nutella Food Service vind je de wereld aan ideeën, waaronder deze ontbijtpizza met Nutella en fruit.

Nutella breakfast_pizza_large

Voor dit heerlijke ijs heb je niets anders nodig dan bananen, vanille en Nutella. Heel makkelijk zelf te maken, het recept vind je op Cooking for Keeps.

3-Ingredient-Banana-Nutella-Ice-Cream

Banaan en Nutella is een goede combi, hier in een quesadilla van Insidebrucrewlife.

Banana-Nutella-Quesadillas-title

Weer zo’n supersimpel maar spectaculair recept: Nutella Ice Coffee. Smaken die erg goed samen gaan, heerlijk voor op een warme dag. Ook hier heb je maar drie verschillende ingrediënten voor nodig, en een blender. Op Miss in the Kitchen lees je hoe.

nutella iced coffee

Ik eindig met het raarste recept dat ik kon vinden, namelijk ‘Sweet and Spicy Bacon met Nutella’. Gezond zal het absoluut niet zijn, maar wil je eens wat anders dan anders en tel je geen calorieën, waag je dan eens aan dit recept van Bellalimento. (dit recept stond enige tijd geleden ook op Culy.nl)

Sweet and Spicy bacon Nutella

Heb jij nog een bijzonder recept of verhaal met Nutella? Omdat ze dit jaar 50 worden is er een speciale website: Nutella Stories. Lees hier de verhalen van rond de wereld en Nutella geeft zelfs prijzen weg voor de meest grappige en ontroerende.

Nutella Yum

Deel mijn liefde voor Nutella? Heb je zelf nog een heerlijk recept dat ik echt moeten leren kennen? Laat het me in een comment! ♥ Minke

Nutella

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

 

 

 

 

0 reacties op “Ik hartje Nutella”