Instaswap Springedition 2016: mijn ontvangen pakketje - Minke TerpstraMinke Terpstra

Instaswap Springedition 2016: mijn ontvangen pakketje

20/04/2016

imageIk deed mee aan de Instaswap Springedition 2016 (zie mijn vorige blogje) en ontving zelf ook een superleuk pakketje. Mijn swapbuddy is helemaal los gegaan op de flamingo’s en er zat zelfs iets bij voor mijn kitties! Om te laten zien hoe leuk zo’n swap is (meedoen de volgende keer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief) deel ik de inhoud van mijn pakketje met jullie. Ik heb echt geboft met mijn swapmaatje!

♥ Het pakketje kwam helemaal heel aan en was leuk ingepakt in polkadot/confetti papier ♥

image

♥ OMG kijk nou, allemaal kadootjes! Het leek wel Sinterklaas en mijn verjaardag in één. Mijn swapmaatje had er een lief kaartje bij gedaan ♥

image

♥ Geweldig, al die flamingo’s en die heerlijke kleurtjes. Ik werd er helemaal blij van (en nu weer als ik de foto zie) en dat is precies waar de swap voor is: spreading happiness! ♥

image

♥ Hello Kitty Vormpjes ♥

image

♥ Rietjes, Ombre-kaarsjes en notitieboekjes ♥

image

♥ Supergrappige flamingo-cocktailprikkers met googly eyes ♥

image

♥ Awesome flamingosokken, minislinger en een mintkleurig macarondoosje ♥

image♥ Hello Kitty kattensnoepjes. Ollie en Nori werden er helemaal wild van (het zakje en de snoepjes belandden op de vloer 😉 ) ♥

image♥ Vage foto doordat de poekies zo enthousiast waren. maar het gaat om de waxinelichtjes ♥

Ik ben in elk geval superblij met mijn ‘kadootjes’ en doe de volgende keer zeker weer mee. En ook leuk: mijn swapmaatje heeft inmiddels haar pakketje ook ontvangen (alles was nog heel, thanks PostNL!) en is er ook blij mee. En daar gaat het om: #sharesomekindness ♥ Minke

Hearteyes profielfoto

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

 

 

 

 

2 reacties op “Instaswap Springedition 2016: mijn ontvangen pakketje”


    22/04/2016

    Super leuk pakketje! Heel kleurrijk ook!

    Minke

    25/04/2016

    Ja leuk he! En heerlijk kleurrijk (dat heeft mijn swapmaatje goed gezien 😉 )