Instaswap Springedition 2016 - Minke TerpstraMinke Terpstra

Instaswap Springedition 2016

19/04/2016

imageKlotsende oksels had ik er van: ik deed voor het eerst mee aan een Instaswap. En niet zo maar één: de Instaswap Springedition 2016, waarbij je je swapkadootjes baseert op het Instagramprofiel van je swapmaatje. Spannend: het is net alsof je lootjes trekt met Sinterklaas alleen dan voor een volstrekt onbekende! En nog leuker: ik krijg zelf ook (als het goed is) een swappakketje gebaseerd op mijn Instagramprofiel. Ik hoop dat mijn swapbuddy iets kon met al die katten, ik heb me namelijk niet aan de regels gehouden en ben vergeten een moodboard te posten! (sorry, sorry!) Het had zoiets kunnen zijn:

image

Ik kreeg een naam en adres toegestuurd via de mail en ben natuurlijk gelijk gaan kijken: kan ik hier iets leuks voor verzinnen? Want het mooiste is natuurlijk om zelf lekker bezig te gaan en iets te maken waar iemand blij van wordt. Al had ik er wel wat hulp bij nodig: mijn swapmattie houdt namelijk van Scandinavian Living, stoer, grijs en wit. Ze heeft een awsome feed met geweldige foto’s en mooie meubels, lichte kleuren en goede styling! En als je mij een beetje kent dan weet je dat ik van de More is More, Less a Bore-sekte ben, zoveel mogelijk kleur (het liefst neon) in huis heb en zelfs een beetje bang ben van grijs en wit in het interieur. Alles wat ooit wit was in mijn huis is óf bestempeld met kattenpootjes, gebruikt als krabpaal of in een andere kleur geverfd. Laat ik het zo zeggen: alleen mijn keukenpapier is wit 😉 en het is ook nog eens een rommeltje bij mij in huis…

Gelukkig had  Marieke een lading tips en  Maris me ook goed adviseren toen ik een Instaswap-stressmomentje had: wat moet ik in hemelsnaam maken? En ik kreeg er zelfs plezier in: overal zocht ik naar ‘scandinavisch’ ogende DIÝ’s en spulletjes. Lang leve Pinterest! (kijk ook op mijn board “I want to make this!)

Wat heb ik gemaakt:

Een woonslinger met houten kralen geregen aan suède veters

Woonkettin DIY suede veter

Een woonslinger met houten kralen aan suède veters met schoolbordverf en een krijtstift

Slinger schoolbord

 

Drie tasjes met motiefje: zilveren polkadots, schoolbordverf etiket en kruisjes met cementverf

image

Zelf ontworpen printables, omdat ze een jongensmoeder is die van cactussen houdt

love grows hereboys will be boys

Doosjes met veren en diamantjes waar ik op getekend heb om ze meer ‘eigen’te maken

DIY cadeaudoosjes

DIY cadeaqudoosje veren

Twee bordjes naar een voorbeeld van Pinterest met ‘scandinavisch’ motiefje van een beer en een wolf

image

(de washitapes heb ik ook in de doos gedaan, zie liggen er nu omdat de bordjes anders vallen 😉 )

Dit is het resultaat ingepakt, met hulp van Ollie de Britse Langhaar (hij heeft het doosje even gekeurd) :

imageimage

Sorry swapmaatje, ik ben bang dat overal wat kattenhaar op zit (ze heeft zelf ook een kitty dus ik weet dat ze niet allergisch is, pfoe!)

image

Alle tasjes plat op elkaar in het doosje met de washitapes er bij

image

En klaar! Mijn instaswap springedition kan op de post, superspannend! Ik ben zo benieuwd wat mijn swapbuddy er van vindt… en wat ik zelf mag ontvangen!

Ik ben nieuwsgierig: doe jij ook wel eens mee aan swaps? Heb je tips voor leuke DIY’s, winkeltjes of andere swaps? Laat het me weten!  ♥ Minke

Hearteyes profielfoto

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

2 reacties op “Instaswap Springedition 2016”


    19/04/2016

    Ik vind het echt superleuk dat jij je zo goed in de interesses en smaak van jouw maatje hebt verdiept! Denk dat ze heel blij zal zijn met haar pakketje 🙂
    Ook benieuwd wat jij krijgt! Ik vermoed iets met katten haha    19/04/2016

    Super Minke dit ziet er heel leuk uit, en ja ik heb ook wel eens meegedaan aan een swap en dat is leuk en spannend. Zo leuk om het allemaal zelf te maken. Groetjes.