Meedoen aan Masterchef? - Minke TerpstraMinke Terpstra

Meedoen aan Masterchef?

30/07/2016

30 day blog challenge NLVroeger (toen ik nog een klein Minketje was) was het een stuk makkelijker om te bedenken aan welk TV-programma ik mee zou willen doen. Je had zoveel minder keuze! Nu ben ik niet van de tijd dat er nog maar drie zenders waren en met de hele buurt woensdagsmiddags voor de TV zitten, maar ik heb het idee dat  ‘vroeger toen ik klein was’ de TV toch een stuk simpeler was.

Toen wou ik meedoen aan ‘Geef Nooit Op’ bijvoorbeeld, of ‘Villa Achterwerk in de Kast’, ik zou Woody Woodpecker na kunnen doen in ‘Wordt Vervolgd’ Ik identificeerde mezelf ook heel erg met Vrouwtje Theelepel.  Zij was ook klein en kon met dieren praten (ik was er van overtuigd dat ik dat ook kon, en kletste tegen het hele dierenrijk van kippen tot honden tot een bromvlieg)

30 day Blog Challenge NL: Dag 4 ‘TV-programma waar ik aan mee zou willen doen’

Masterchef UK

Ik luuurve John en Gregg met hun droge opmerkingen en ik zie zo graag deelnemers met een achtergrond als thuisblijfmoeder of architect een sterrenchef worden. Koken is een van mijn grootste hobbies en ik doe ook vaak alsof ik in Masterchef meedoe tijdens het kokkerellen. “ik voeg nu een klontje boter toe aan deze saus om hem beter te binden”  en “deze sjalotjes geven nét even een beetje extra pit!” Ik kook echter niet voor een fijnproever 😉 dus mijn culinaire creaties en stamppot worden met evenveel enthousiasme ontvangen.

image

Ik Vertrek

Aan ‘Ik Vertrek’ zou ik niet zozeer mee willen doen als gewoon met mijn neus heel dicht boven op al die avonturen willen zitten. Zonder kennis van Spaans een B&B openen in Barcelona, of geen Pools spreken en wel in Krakau een kaartenwinkeltje beginnen? Heerlijk! Een van mijn allerlievelingste afleveringen was de nudistencamping in Frankrijk, die had écht alles wat ‘Ik Vertrek” zo leuk maakt: avonturiers, tegenslag en bijzondere figuren. Ik heb heel veel bewondering voor de deelnemers en stiekem zou ik ook heus wel een sushi-restaurant willen beginnen op een bounty-eiland…

image

Alles wat je huis en tuin een make over geeft

RobIk woon een klein oud huisje dat je met veel positiviteit “charmant en authentiek” zou kunnen noemen.

Toen we zes jaar geleden verhuisden dachten we “dat pakken we later wel aan, komt goed” Maar dan zit je in het echte leven en heb je in de vrije weekends geen zin om te klussen, heb je geen geld om de keuken te verbouwen en weet je kat vakkundig je behang van de muren af te krabben…

Dus: VT Wonen, Eigen Huis en Tuin, Robs Grote Tuinverbouwing, Help mijn man is klusser en alle andere programma’s gesponsord door verfmerken en tuincentra: bij deze zijn jullie van harte welkom! Ik zet goede koffie en  ben niet heel moeilijk, maar ook niet heel goed op camera. Mocht het nodig zijn voor de dramatiek: ik kan er een traantje uitpersen bij het eindresultaat. Ok tot snel!

BNN op Reis

Of een ander reisprogramma. Ik weet dat je daar niet aan mee kan doen (tenzij ze zo’n vlog-wedstrijd hebben) maar hoe leuk is het om daaraan mee te werken? Reizen maken voor je werk! Ik reis erg graag en ben altijd een volgende reis of stedentrip aan het plannen.  Ik zou ook wel mee willen doen aan  ‘Floortje naar het einde van de Wereld”. Waar wij wonen voelt soms het einde van de bewoonde wereld 😉 dus in principe kom ik aanmerking… ❤ Minke

bye minkepins

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat (voor meer van zulke awesome foto’s 😉

 

 

 

 

1 reactie op “Meedoen aan Masterchef?”


    30/07/2016

    Ooooh ja, die Nudistencamping had je me getipt! Vergeten te kijken, ga ik dit weekend doen. Perfect voor regenachtige Komkommertijd, thanks 🙂