Mijn vijf favo bloggers - Minke TerpstraMinke Terpstra

Mijn vijf favo bloggers

31/07/2016

30 day blog challenge NLAls bloggert zijnde volg ik natuurlijk andere bloggers, voornamelijk voor inspiratie en motivatie. Er zijn zoveel inspirerende blogs waarvan ik denk “oh wow! Ik wou dat ik ook zo’n kekke layout had /fanatiek elke dag kon posten/geweldige foto’s maken /mooie free printables had” Deze challenge helpt me sowieso natuurlijk om de komende dagen elke dag iets te posten.

Dag 5 – 30 Day BlogChallenge NL: Mijn 5 favo Bloggers

 

Hare Maristeit

Duh! Apart van dat Maris van Hare Maristeit een superleuk mens is die altijd voor me klaar staat met advies en feedback, is haar  feelgoodblog gewoon awesome. Kleurrijk en eerlijk, met leuke DIY’s en recepten.

haremaristeit

Wat San ziet

Lifestyleblog van een creatieve trut‘  Nou dan heb je mij hoor 😉  Sanzie is ook one to follow om haar wekelijkse burgerrecepten (waarvan ze heerlijke foto’s van plaatst op haar IG @sanzie1982 ) en haar droge Twitterposts.

watsanziet

Blogilates

Blogilates klinkt als een blog over goochelen (hocus pocus blogilates pas!) maar is een superinspirerende website met workouts, recepten en before and afters. Ik  doe Cassey’s workouts graag en probeer elke maand weer te beginnen aan een challenge, voor Augustus is dat Adore the Core. Vooral haar workouts op Youtube zijn fun: haar motiverende kreten als  “you got this! looking good! awesome!” slepen me er steeds doorheen.

blogilates

adore-the-core-august-challenge-high

Chicfetti

Chicfetti is niet zozeer een blog als een website met supermooie free printables en DIY ideeën. De site heeft jaloersmakende foto’s en een fijne heldere layout. Pretty!

chicfettichicfettichicfetti

A Beautiful Mess

Als ik de rest van mijn leven nog maar 1 blog zou mogen volgen, dan zou het ABM zijn. Dit blog heeft alles: DIY’s, lifestyle, recepten, beauty : you name it en je vindt het hier. Ik heb het idee dat het enthousiasme en de passie van de Elsie en Emma echt van het scherm spat. Zo inspirerend!

ABM

ABM

En nu komt het leukste: sneupen bij al die andere bloggers die ook meedoen aan de 30 day BlogChallenge NL om nieuwe blogs te leren kennen!  ❤ Minke

crazy catlady

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat (voor meer van zulke awesome foto’s 😉

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op “Mijn vijf favo bloggers”


  31/07/2016

  Leuke blogs! Die printables bij Chicfetti, die moet ik onthouden!

  Minke

  01/08/2016

  Ja die zijn echt superleuk! Ik heb veel van Chicfetti en andere gratis printables op mijn “Free printables” Pinterest-bord. Ik wissel vaak met de printables die ik ophang, vaak over een stukje behang heen die de kat kapot heeft gekrabd 😉  10/08/2016

  Enkele van jou favo’s kende ik al, maar ik zie ook enkele nieuwe. Bedankt om te delen!