Unicorn Roundup: 10 unieke unicornrecepten - Minke TerpstraMinke Terpstra

Unicorn Roundup: 10 unieke unicornrecepten

05/06/2017

He-le-maal hip: de eenhoorn. Ineens zag je op alle social media kleurrijke Unicorn frappucino, Unicorn toast en Unicorn poop. Caloriebommen in de heerlijkste smaken, één en al kleurstoffen, vol glitter en happiness. Niet alleen super Instagramwaardig maar ook precies wat je nodig hebt op een druilerige Hollandse dag. Op mijn Pinterestboard Unicorns heb ik een lading recepten en free printables verzameld en ik wil graag de leukste en meest bijzondere met je delen! Want:

Free Printable Busy Being Jennifer

Unicorn Bark

Unicorn Bark is eigenlijk een grote plak chocolade met allerlei kleurrijk heerlijks er in. Deze twee recepten zijn afkomstig van The Spruce en Peony + Ink 

Unicorn Ice Cream

Alsof ijs alleen niet lekker genoeg is, wordt deze lekkernij ook ge-unicornd. Dit recept voor no-churn (dus geen ijsmachine nodig) Unicorn Icecream is van Big Bears Wife 

Unicorn Poop

Alles is schattig aan eenhoorns, zelfs hun poep 😉 Deze yummy drolletjes maak je van eiwitten en kleurstof, het recept vind je op Momdot.

 

Unicorn Sundaes

Cutefetti,  waarop ik dit recept vond belooft zelfs dat het low-cal is! Ze gebruikt ijs dat ik niet kon vinden in de supermarkt, dus ik ben bang dat mijn sundaes het verre van low-cal worden, maar vast net zo lekker!

Unicorn Cake Roll

OMG! De kleuren! De snoepjes! De unicornhysterie! Deze Unicorn Cake Roll vind je op Crazy for Crust, ik kan me voorstellen dat je na de lading kleur,- en zoetstoffen in dit hapje zelf ook hartstikke crazy wordt 🙂

Unicorn Milkshakes

Deze milkshakes van Sugarhero zijn zo cute! De polkadots zijn gemaakt met kleine spekjes. Instant happiness in een glas <3

Unicorn Dip

Ik zou een bad willen vullen met Unicorn Dip en er zo onplonsen! Het recept vind je op Delish  

Unicorn Hot Chocolate

Wat is er lekkerder dan op een koude dag een flinke mok met ROZE chocolademelk en snoepjes? Imperial Chocolate vertelt je hier hoe je deze mok zaligheid zelf kan maken.

Unicorn Cheesecake

Oh zo simpel en toch een groots effect! Met suikerspin en hoorn of macarons:  Hare Maristeit heeft een recept voor een Rainbow Kwarktaart die ook zo een Unicorn Cheesecake zou kunnen zijn. De taart met hoorn is van Cake.style en met macarons van Maris. Ik weet wel wat ik ga bakken voor mijn volgende thirtysomething-verjaardag ❤

 

Unicorn Macarons

Elke keer dat ik een poging doe om macarons te maken loopt het op een fail uit: ze worden hard, plat  en verbranden. Deze prachtige Unicorn Macarons van Southern Fatty zijn echte eyecandy!

Deze tien Unicorn Recepten zijn maar het topje van de Magische Berg vol heerlijkheid. Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan eens een kijkje op mijn  Pinterestboard!

Ik ben trouwens benieuwd, want ik heb een vriendinnetje die een HEKEL heeft aan eenhoorns (echt waar!) wat vind jij van de Unicorn Trend?

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie op “Unicorn Roundup: 10 unieke unicornrecepten”