Wat zit er in mijn tas? - Minke TerpstraMinke Terpstra

Wat zit er in mijn tas?

28/07/2016

30 day blog challenge NLDag drie van de 30 Day Blogchallenge NL wijst mij even op een pijnlijk punt: ik gooi álles in mijn tas en sleep allerlei onzin mee. Om het half jaar bedenk ik me dat ik een lichtere tas wil en koop ik een nieuwe met het motief: “deze is kleiner dus daar kan minder in” of “deze is handiger met al die vakjes in de binnenkant” of gewoon “deze past beter bij mijn winterjas”

Mijn tas

Zo ging het deze lente ook: ik had stylish fashionista met een leren shopper gezien en wilde er ook één! Maar echt leren shoppers zijn voor hysterische tassenwisselaars als ik niet handig en dus scoorde ik een kekke nepleren shopper bij Zalando, met het idee: daar gooi ik niet zoveel in. (Ik houd mezelf graag voor de gek, dat heb jij inmiddels wel door) De eerste weken was de tas heerlijk licht maar nu heb ik weer dezelfde verzameling van aspirientjes, lippenstift en kassabonnetjes verzameld 😆 Dus:

Dag 3 van de 30 Day Blogchallenge NL: Wat zit er in mijn tas?

Wat zit er in mijn tas

Uiteraard wilde een kat zich er mee bemoeien en kon ik met geen mogelijkheid een foto maken zonder Nori. Het leven van een crazycatlady!

 1. allerlei cosmetica: verschillende kleuren lippenstift, lipgloss, deo, aspirientjes, kokoshandcreme, haarklemmetjes en blarenpleisters (Voor iemand met zoveel kleuren lippenstift gebruik ik het wel superweinig)
 2. noms! Never not eating dus altijd iets te snaaien: gedroogd zeewier met groene theesmaak, ongebrande noten, bakje fruit uit mijn Happy Meal, 85% cacao chocolade en mintjes.
 3. mijn lievelings: Iphone en E-reader. Ik wilde nooit aan de E-reader maar heb er nu meer dan 100 boeken op staan!
 4. thee. Ik kan NIET zonder thee. Ik wissel mijn lievelingssmaak steeds af, nu is het de witte/groene thee met sinaasappel en gember van de Appie
 5. dikke kattenkont! Nori bemoeit zich er mee. Hij ligt op mijn panterprint-portemonnee (heel toepasselijk)

Dit is trouwens nog heel netjes. Ik heb er een laag bonnetjes, nat geworden papiertjes door een lekkend waterflesje, dopjes en lege zakjes en een prop aluminiumfolie gelijk in de kliko gedropt. Zo is deze challenge ook nog eens goed voor het minimaliseren van troep in mijn tas! ❤️ Minke

minkepins kiss

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat (voor meer van zulke awesome foto’s 😉

2 reacties op “Wat zit er in mijn tas?”


  29/07/2016

  Dit valt nog mee, ik kijk nu weer heel anders naar de tassen die je mee neemt.
  En volgens mij past er nog altijd iets biji.  30/07/2016

  Daarom wil ik dus geen grote tas, dan ga ik teveel meenemen. 🙂 Ik vind deze challenge trouwens ook een goed excuus om mijn tas op te ruimen, is hard nodig!