Wat zou ik doen met een miljoen? - Minke TerpstraMinke Terpstra

Wat zou ik doen met een miljoen?

08/08/2016

miljoen\

De laatste keer dat ik wat won was toen ik eindelijk eens geen valse bingo had op de kinderbingo van de camping. Ik doe ook niet mee aan wedstrijden of loterijen. Alleen met oud en nieuw koop ik een lot voor de spanning, er zal dus niet snel een vrolijke Gaston bij ons voor de deur staan met een mega-cheque en een straatprijs. De kans dat ik wat win is dus nihil, but hey: a girl can dream!

30 DayBlogChallengeNL : Wat zou ik doen met een miljoen?

Reizen

Ik zou gaan reizen, heel ver en heel veel. Er is zoveel wat ik wil bekijken in de wereld: de tempels in Maccu Picchu, zwemmende varkens, rijstvelden, watervallen en grotten: ik zou alle bestemmingen op mijn Pinterestboard “Places I want to go someday” afvinken. Deze foto’s heb ik van 101 most beautiful places.

Droomhuis

Ik hoef niet naar een onbewoond eiland, maar ik zou wel graag een iets groter (roze?) huis willen, het liefst aan het water. En als ik dan toch aan het dromen ben: met een veranda en ruimte voor allerlei soorten dieren. Ik wil een ezeltje, kippen, allerlei honden en katten bij mijn huisje.  En een ingebouwd stofzuigsysteem zodat ik niet meer met de swiffer achter de plukken haar aan hoef 😉 . En OK, met een garage voor mijn wederhelft, kan ie lekker klussen. Oh, of zo’n hobbithuis! (daar zou ik trouwens ook naar toe willen op reis, je kan een Hobbitdorpje bezoeken in Nieuw Zeeland)

Pink-House-Marthas-Vineyard

hobbiton-movie-set

Goede doelen

Ik zou heel snel door mijn miljoen heen zijn, denk ik en heel veel weggeven. Dus ik moet maar een paar miljoen winnen denk ik…

image

@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

Minkepins op Snapchat

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie op “Wat zou ik doen met een miljoen?”