Wishlist Primark Herfst - Minke TerpstraMinke Terpstra

Wishlist Primark Herfst

22/10/2015


Ryan Gosling PrimarkIk kan me altijd erg verheugen op een bezoekje aan de Primark. Vaak als ik daar aankom weet ik ineens weer waarom ik de vorige keer in overspannen staat de winkel heb verlaten: druk, ik kan niet vinden wat ik zoek en ik heb gevechten zien uitbreken om een afgeprijsd shirtje en lichaamsdelen van andere shoppers gezien die ik niet meer van mijn netvlies af kan krijgen (ik snap dat de paskamers te druk zijn maar ik wil liever niet iemands verwassen stringetje en beha zonder elastiek zien plus alles wat daar uit hangt) Maar die vier tassen vol goedkope shirtjes, jurkjes en kettinkjes doen me dan alle stress vergeten. (ik hoor vergelijkbare verhalen over het trekken van verstandskiezen of bevallingen: “ik was ineens alle pijn vergeten”)

 

 

 

Omdat ik een bezoekje aan het plannen ben heb ik op Primark.com een lijst met mijn favorieten gemaakt. Vooral veel huisaccesoires in kerstsfeer en lekkere warme outfits. Ik zal later een shoplogje doen met mijn buit!

Ik heb een nieuwe jas nodig en wil graag een lekkere warme parka. Op de site vond ik een aantal en dit zijn mijn favorieten:

Winterjassen primark

Vooral de grijze parka met PU-stukken links lijkt me heerlijk op een koude, natte herfstdag! De andere jassen zijn mooie “tussendoorjassen”

Ik “ben” erg van de jurkjes. Jess van New Girl, gespeeld door Zooey Deschanel, is mijn stijlicoon. Ik vind haar look geweldig! Deze jurkjes hoop ik in de Primark te kunnen vinden:

Jurkjes Primark

Ze zijn niet erg kleurrijk maar het is natuurlijk herfst. Vooral de ruitjes ontbreken nog in mijn kledingkast!

Shirts heb je nooit genoeg. Ik ga vooral zoeken naar het shirt met de quote van Roald Dahl “if you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely” en een knusse kersttrui.

Shirts Primark

Accesoires leuken zelfs de saaiste outfit op. Ik ben in mijn hart een Nel Veerkamp en koop bijna alles met “tijgert” print (sloffen, ochtendjas, schoenen, sjaals etc. Ik wijd nog wel eens een blogje aan ál mijn panterprintjea 😉 dus dit tasje gaat mee als ik ‘t kan vinden!

Accesoires Primark

Ik heb nog nooit make-up gebruikt van de Primark (ervaringen anyone?) maar ben op zoek naar een goede highlighter. En een lipstickje van €1,50  kan je je eigenlijk geen bult aan vallen… Blusher en eyeshadow passen mooi in het herfstige thema.

Make-up Primark

En dan de woonaccesoires! Ik hoop zo dat ik deze kussens kan vinden. En op de Engelse Primark-pagina zag ik een rood-blauw plaid met kerstmotief: ik zie de blik van mijn wederhelft al als ik met deze kersthysterie thuiskom…

Woonaccesoires Primark

Oh en hoe cute zijn die kattenkussentjes? Als crazycatlady móét ik die hebben!

Ben je onlangs nog in de Primark geweest en heb je geweldige aankopen gedaan of iets van mijn wishlist gezien? Let me know! ❤️ Minke

Follow my blog with Bloglovin

2 reacties op “Wishlist Primark Herfst”


    24/10/2015

    Ik ben al in geen eeuwen meer in de Primark geweest! Had jij daar niet een paar jaar geleden die foeilelijke gruwelijk foute Ugly Xmas Sweaters gescoord?

    admin

    29/10/2015

    Haha nee dat was bij de Lidl (oftewel “een bekende goedkope supermarkt”) en foeilelijk?! Het wordt vanaf Sinterklaas mijn dagelijkse outfit Maris!!